Почеток
За нас
Партнери
Производи
Публикации
Локација
Линкови
Контакт


English

  Почеток

ДОБРО ДОЈДОВТЕ НА ВЕБ СТРАНАТА НА

ВИТА ВЕТ СКОПЈЕ

Претпријатие за промет со лекови, помошни лековити средства, минерално-витамински додатоци, замена за млеко, премикси и опрема за ветеринарна медицина. На оваа страна можете да најдете податоци за компанијата и приказ на палетата производи што ги нуди, како и известувања во врска со најновите достигнувања во областа на ветеринарна практика.

Новиот вадемекум за 2008 година можете да го преземете тука.